Solergy header

PV Prive

Zonnepanelen kopen voor uw medewerkers. Dat is het verhaal achter PV Privé .

U kunt als onderneming ervoor kiezen om uw medewerkers gezamenlijk zonnepanelen te laten kopen. Zo kunnen de medewerkers gebruik maken van de hoogste kortingen die er zijn. Speciaal voor deze groep is het PV Privé concept ontwikkeld. U kunt als onderneming een deel van de aankoop meefinancieren. Dit deel kan vervolgens weggestreept worden met tegen de brutoloon.

Er is uiteraard een jaarlijkse maximum aan dit concept. Per medewerker mag er niet meer dan 800 bruto worden ingehouden. Dat houdt in dat een ondernemer goed moet beseffen hoe dat vervolgens te implementeren..

Hoe werkt het?

  • De onderneming schiet de aankoopbedrag voor een zonnepanelen systeem voor als een renteloze lening. De medewerker zal de lening vervolgens over een bepaalde periode via de salaris terugbetalen. Hierover wordt zoals vermeld geen rente berekend. De terugbetaling geschied via de brutoloon. Naast de lening draagt de organisatie ook zorg voor het regelwerk. Uiteraard hoort de collectieve aankoop daar ook bij.

Wie komt ervoor in aanmerking?

  • Medewerkers met een vaste aanstelling. Tevens dient men te beschikken over een koopwoning. Bij huurwoningen moet er altijd toestemming worden gevraagd van de verhuurder. Mederwekrs zonder vaste aanstelling kunnen wel profiteren van het collectief, maar krijgen dit niet voorgefinancierd.

Door gebruik te maken van PV Prive zorgt de onderneming samen met haar medewerkers dat de prijs van zonnepanelen nog lager wordt. Er veranderd voor de medewerker niets als het gaat om salderen of terugvragen van de btw. Zonnepanelen kopen wordt zodoende overzichtelijker.

Vraag naar de mogelijkheden voor uw onderneming of organisatie.

CONTACT

Solergy
Virulyweg 27
7602 RG Almelo

MAIL info@solergy.nl

Nieuws