Solergy header

Zonnepanelen van de hoogste kwaliteit.

Er zijn honderden verschillende merken zonnepanelen te verkrijgen. De meeste mensen hebben geen idee welke zonnepanelen wel en niet goed genoeg zijn. Maar het begint juist daarmee. Welke zonnepanelen moet ik kiezen voor mijn woning of bedrijfspand. De keuze hierin is vaak afhankelijk van vele factoren. Daarom is het erg belangrijk om zonnepanelen te kopen die overal goed scoren. Daarin heeft Solergy alvast een voorselectie gemaakt van de best mogelijke zonnepanelen in de markt. Dat ook nog eens tegen de beste prijzen die mogelijk zijn.

Zonnepanelen kopen moet een solide investering zijn. Zo wilt u geen geld aan slechte zonnepanelen besteden, die na een aantal jaar al weer bij oud vuil terecht kunnen. Wij maken gebruik van zonnepanelen van de volgende merken:

  • LG
  • SHARP
  • Yingli
  • Egging

Al deze merken behoren tot de zogenaamde Tier 1 fabrikanten. Dat houdt in dat ze langer dan 5 jaar ervaring hebben in het produceren van zonnepanelen, minimaal 1 GW aan PV panelen hebben geproduceerd en ook een groot deel van de inkomsten besteden aan R&D. Zodoende hebben deze merken zich bewezen als top of the bill in zonne-energie.

Alle zonnepanelen die door ons geleverd worden zijn volledig gecertificeerd en onderhevig aan de scherpste criteria als het gaat om kwaliteit. Naast certificering en criteria vanuit de fabrikanten, stellen wij zelf ook zeer hoge eisen aan onze zonnepanelen. Zo moeten de panelen hogere opbrengsten hebben dan andere leveranciers. Door de opbrengsten van deze zonnepanelen constant te vergelijken met andere fabrikanten kunnen we hogere opbrengsten garanderen dan een gemiddelde leverancier van zonnepanelen.

 

 

CONTACT

Solergy
Virulyweg 27
7602 RG Almelo

MAIL info@solergy.nl

Nieuws