Solergy header

Zonnepanelen voor Woningcorporaties

Steeds meer woningcorporaties geloven in zonne-energie. in de afgelopen jaren hebben menig corporatie al pilots opgezet met zonne-energie. De aanschaf van zonnepanelen voor veel huurders een te grote investering. Het komt ook voor dat de huurders geen toestemming krijgen voor de plaatsing van zonnepanelen. We zien hier een kentering in. Zonnepanelen worden steeds goedkoper en dus interessanter om te verhuren.

Dat gebeurt veelal door woningcorporaties. Deze kunnen namelijk de zonnepanelen aanschaffen en ze verhuren aan de huurder. De huurder gaat een overeenkomst aan met de woningcorporatie voor een bepaalde tijd. Dat kan door bijvoorbeeld de servicekosten te verhogen. Maar er zijn uiteraard ook andere manieren om de aanschaf van zonnepanelen te vergoeden.

Uw voordeel als corporatie is dat u duurzaam bezig bent. Maar daarnaast heeft u uiteraard ook financieel voordeel. Ook de huurder kan over beide voordelen spreken. De huurder kan hierdoor namelijk zijn of haar energiekosten reduceren en tegelijkertijd iets terug doen voor het milieu.

Het is uiteraard wel van belang om hierbij een onderhoudscontract aan te gaan met de leverancier. Wij hebben door onze ervaring in zonne-energie meer dan voldoende kennis in huis om u te helpen met dit traject. Door groot in te kopen bij onze leveranciers kunnen we de projecten tevens tegen de scherpste prijzen implementeren.

Wij staan u graag bij in uw keuze naar duurzaamheid en rendement.

CONTACT

Solergy
Virulyweg 27
7602 RG Almelo

MAIL info@solergy.nl

Nieuws