Solergy header

Zonnepanelen leverancier.

Solergy is uw partner in zonnepanelen.

Wij zijn in 2011 begonnen aan een avontuur waar velen ons voor waarschuwden. Het zou nog geen tijd zijn voor zonne-energie, het is te duur, het is niet goed genoeg en we werden door de grote energiebedrijven zelfs voor de gek gehouden als we contact zochten.  Deels had men gelijk. Toen we er aan begonnen waren de prijzen erg hoog en terugverdientijden waren vaak ver over de tien jaar. Sindsdien is er veel verandert en wij zijn in die verandering meegegaan.

Vanaf 2016 leveren wij niet meer aan particulieren maar hebben we ons gefocust op B2B. Dat kunnen commerciële klanten zijn, maar ook installateurs, wederverkopers en bouwondernemingen.

In hetzelfde jaar zijn we een samenwerking aangegaan met Envertech Corporation Ltd.  Solergy verzorgt sindsdien de distributie van micro-omvormers van Envertech door heel Europa. Veel van onze klanten maken graag gebruik van dit merk waardoor de afzet jaar op jaar is verdubbeld. Vooral in Duitsland zien we een enorme groei in de verkoop van Envertech micro-omvormers.  

Uiteraard importeren en distribueren we ook zonnepanelen, omvormers, onderconstructie en andere accessoires. We maken echter enkel gebruik van tier 1 fabrikanten zoals Hanwa Q-Cells, Risen Energy, Jinko en Trina.

Wij vinden persoonlijke interactie met onze klanten erg belangrijk. Zo komen we graag bij u op de koffie om samen naar de beste mogelijke samenwerking te zoeken.  

U kiest voor Solegy vanwege:

  • De garanties
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Service
  • Rendement
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering

 

 

CONTACT

Solergy
Virulyweg 27
7602 RG Almelo

MAIL info@solergy.nl

Nieuws