Solergy header

Het aanschaffen van een zonnepaneel is een goede investering met uitstekende rendementen. Echter is niet elk huishouden in Nederland in staat om tot koop over te gaan. Dit heeft te maken met de initiële aanschafwaarde, oftewel de zonnepaneel prijs. Daar biedt Solergy de oplossing voor.

Zonnepaneel prijs

Lening met lage rente
Samen met Green Loans bieden wij u de mogelijkheid om een lening af te sluiten tegen een lage rente, waardoor u vanaf dag 1 spaart op uw energierekening. Dit resulteert in een lage zonnepaneel prijs. Uw voordeel is de lage rente van 5,5% en de looptijd van maar liefst 15 jaar. Zo betaalt u gedurende 180 maanden een vast maandbedrag waarbij de rente voor de looptijd van de lening is vastgelegd. U zult niet te maken hebben met prijsstijgingen in stroomkosten of een stijging van de rente. Bovendien kan de rente aftrekbaar zijn in box 1. Dit is één van de redenen waarom een lening via Green Loans erg interessant is.

De voordelen
Er zijn diverse voordelen voor het afsluiten van een lening voor het gebruik van zonnepanelen:

  • U spaart direct op uw energierekening
  • Looptijd van 15 jaar
  • Geen prijsstijgingen in stroomkosten
  • Investering met een hoog rendement
  • Het is duurzaam en milieuvriendelijk

Zonnepaneel prijs
Belastingmaatregelen maken schone energie voor consumenten goedkoper, zoals voor mensen die samen met anderen duurzaam elektriciteit opwekken. Bewoners kunnen bijvoorbeeld samen investeren in een grote zonnepaneleninstallatie in de buurt. Bijvoorbeeld op het dak van een school of loods. Op die manier kunnen ook mensen in een appartement zonnepanelen kopen voor een lage zonnepaneel prijs en bijdragen aan een beter milieu.

Meer weten over de zonnepaneel prijs?
Bent u van plan om een nieuwe woning te kopen? Vergeet dan niet uw makelaar te vragen naar de mogelijkheden van een extra hypothecaire lening met betrekking tot zonnepanelen. Hiermee kunt u uw stroomprijs voor meer dan 30 jaar vastzetten. Wilt u meer weten over de zonnepaneel prijs of heeft u nog andere vragen? U kunt er altijd bij ons mee terecht. Neem eens vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT

Solergy
Virulyweg 27
7602 RG Almelo

MAIL info@solergy.nl

Nieuws