Solergy header

Zonnepanelen Achterhoek

Zonnepanelen bestaan uit een verzameling van zonnecellen, die de energie van de zon opvangen. De techniek in deze fotovoltaïsche cellen maakt het mogelijk om zonne energie op te slaan. Een speciale omvormer zorgt ervoor dat de energie van de zon wordt omgezet in stroom die voor huishoudelijk gebruik geschikt is, namelijk wisselstroom. Als u de opgewekte stroom niet gebruikt, wordt deze direct doorgesluisd naar het energiebedrijf waar uw systeem aan verbonden is. Hiervoor krijgt u een vergoeding van de energiemaatschappij! Solergy is de specialist in zonne-energie en levert ook zonnepanelen in de Achterhoek.

Zonnepanelen Achterhoek

Zonnepanelen die we in de Achterhoek leveren maken gebruik van een zeer geavanceerde technologie. Dit betekent echter niet dat de zonnepanelen ook duur zijn! We willen ervoor zorgen dat iedereen gebruik kan maken van duurzame energie waardoor we de prijzen van onze omvormers en zonnepanelen in de Achterhoek laag houden.

Bent u handig en klust u graag? Dan kunt u de zonnepanelen in de Achterhoek prima zelf installeren. We zorgen ervoor dat we een uitgebreide handleiding meesturen als u zonnepanelen gaat kopen bij Solergy. Het is belangrijk dat elk zonnepaneel goed wordt vastgemaakt, daar zonnepanelen erg windgevoelig zijn. U wilt de zonnepanelen in de Achterhoek niet bij de buurman uit de tuin hoeven halen… Weet u niet zeker of u het systeem zelf op uw dak kunt aanbrengen? Geen probleem. Solergy heeft een ervaren team van monteurs: we komen graag naar u toe om de zonnepanelen op uw dak in de Achterhoek aan te brengen. Om de arbeidskosten hoeft u het niet te laten: deze zijn recent verlaagd naar 6% BTW.

Het is belangrijk om eerst te kijken naar de richting van uw dak voordat u overgaat tot de aanschaf van zonnepanelen in de Achterhoek. Heeft u een dak dat op het noorden gericht is, dan zult u niet veel baat hebben bij PV panelen. De opbrengst van zonnepanelen is het grootst als uw dak naar het zuiden gericht is. Daken naar het oosten of het westen leveren ook vaak nog een redelijk rendement op. Is uw dak niet op het noorden gericht? Kies dan nu voor duurzame energie: een verbetering van het leefklimaat en een besparing op uw stroomkosten!

CONTACT

Solergy
Virulyweg 27
7602 RG Almelo

MAIL info@solergy.nl

Nieuws