Solergy header

Zonnepanelen Apeldoorn

Bent u iemand met hart voor de natuur en zoekt u een nieuwe manier van energieverbruik? Dan zijn zonnepanelen in Apeldoorn waarschijnlijk wat voor u. Zonnepanelen zijn een ideale manier om groene energie op te wekken, waardoor u het milieu duidelijk spaart. Kiest u voor duurzame energie en een schonere aarde samen met Solergy?

Zonnepanelen Apeldoorn

 Solergy is een professioneel bedrijf: we weten dan ook precies wat u belangrijk vindt als u kiest voor zonnepanelen in Apeldoorn. De zonnepanelen zijn bij ons zeker niet te duur en van de beste kwaliteit. Bovendien kunnen wij ons onderscheiden van andere bedrijven dankzij onze klantvriendelijkheid: u kunt ons met al uw vragen opbellen of een e-mail sturen en we sturen u een gedetailleerde handleiding toe als u zonnepanelen in Apeldoorn bij ons bestelt. Bent u niet zo’n klusser, dan komen we ook graag naar u toe om de panelen op uw dak aan te brengen. Ons arbeidsloon is zeer schappelijk en ook de BTW is slechts 6%.

Voor particulieren leveren wij zonnepanelen in Apeldoorn in volledige pakketten. Hierbij zit ook de omvormer inbegrepen. De zorgvuldig samengestelde pakketten kennen een heel mooie prijs. Zo hoeft zonne energie geen dure aangelegenheid te zijn!

Wij beseffen echter heel goed dat u, hoewel u weet dat u in de toekomst winst zult maken, de aanschaf van zonnepanelen in Apeldoorn nogal een uitgave vindt. Als onderdeel van onze perfecte service bieden wij u daarom de mogelijkheid om via Green Loans een lening af te sluiten tegen een ongekend laag percentage van 5,5% per jaar. De rente staat vast en is mogelijk aftrekbaar in box 1.

Als u een nieuw huis gaat kopen, kunt u ook de makelaar vragen of het mogelijk is om voor de koop van zonnepanelen in Apeldoorn een beetje extra hypothecaire lening af te sluiten. Solergy heeft enkele verbanden met makelaars: vraag ons om meer informatie!

Voor mensen met hart voor een betere natuur is er dus wat betreft de financiele kant van zonnepanelen in Apeldoorn heel wat te regelen. We helpen u hier graag bij!

CONTACT

Solergy
Virulyweg 27
7602 RG Almelo

MAIL info@solergy.nl

Nieuws