Solergy header

Als u kiest om te investeren in zonnepanelen in Gelderland, dan wilt u zeker weten dat u uw geld niet weggooit. U wilt zeker weten dat het rendement van zonnepanelen dat u bij aanschaf beloofd wordt ook  werkelijk behaald wordt. Daarom kiest u voor een bedrijf dat u een lange product- en opbrengstgarantie aan kan bieden. De service van Solergy gaat echter nog een stapje verder. Wij kunnen u met trots onze “Sun Secure”-service presenteren. Dit betekent dat we al vanaf het begin een uitgebreide berekening voor u maken wat betreft de opbrengst van zonnepanelen bij u thuis in Gelderland. We maken ook een 25 jaar geldende garantieverklaring voor u. Met Solergy weet u zeker dat u een goede investering doet!

Zonnepanelen Gelderland

We leveren de beste zonnepanelen: alleen A-merken zonnepanelen worden door Solergy verkocht. U behaalt met onze zonnepanelen in Gelderland gegarandeerd de beste resultaten. Maar met alleen zonnepanelen bent u er nog niet. Ook de omvormer van zonnepanelen dient van goede kwaliteit te zijn. Wij leveren ook deze omvormers van gerenommeerde merken zodat de zonnepanelen in Gelderland zoveel mogelijk opleveren.

Wanneer kunt u het beste resultaat van uw zonnepanelen in Gelderland verwachten? Zoals eerder gezegd is de kwaliteit van de PV panelen en van de omvormer van groot belang. Maar ook een strategische plaatsing heeft veel effect: een hoek van 35 graden op het zuiden is het meest rendabel. Laat de ervaren monteurs van Solergy met een kritische blik naar uw dak kijken om er zeker van te zijn dat de zonnepanelen in Gelderland op de juiste manier geplaatst worden.

De verkoopwaarde van uw woning stijgt enorm wanneer zonnepanelen in Gelderland door Solergy laat plaatsen. In tijden van economische recessie kan dit een belangrijk argument zijn om tot de aankoop van zonne panelen over te gaan. De opgewekte gelijkspanning die u niet gebruikt wordt, doordat uw systeem gekoppeld wordt aan het elektriciteitsnet, teruggeleverd aan de energieleverancier die u voor die spanning de juiste vergoeding terugbetaalt. Met zonnepanelen in Gelderland ziet u uw geld binnen enkele jaren terug op uw bankrekening: op den duur maakt u flinke winst dankzij zonne energie!

CONTACT

Solergy
Virulyweg 27
7602 RG Almelo

MAIL info@solergy.nl

Nieuws