Solergy header

Zonnepanelen Haaksbergen

Gebruikt u –met het bedrijf of particulier- nog steeds energie van de energiemaatschappij en betaalt u zich scheel aan de stroomkosten? Dat kan anders! Om zowel het milieu als uw energierekening te sparen biedt Solergy zonnepanelen in Haaksbergen aan.

Zonnepanelen Haaksbergen

Zonnepanelen werken met zonnecellen die –over het algemeen- van silicium gemaakt zijn. De zonnecellen op elk zonnepaneel hebben een positief en een negatief laagje, die geraakt worden wanneer licht op de cellen schijnt. De gelijkstroom die opgewekt wordt door de zonnepanelen in Haaksbergen wordt door een speciale omvormer getransformeerd naar wisselstroom. U wekt meer stroom op dan u nodig heeft: de stroom die u zelf verbruikt wordt “gesaldeerd”. Dit wil zeggen dat de opgewekte stroom en de verbruikte stroom tegen elkaar worden afgezet en u op een saldo van nul uitkomt. Energie die u overhoudt kunt u terugleveren aan de energieleverancier, die u voor deze stroom betaalt.

Als particulier heeft u ongeveer achttien tot twintig zonnepanelen nodig als u uw energieverbruik wilt dekken. Dit aanstal staat niet vast, maar is afhankelijk van uw energieverbruik en het vermogen van de zonnepanelen in Haaksbergen. Ook is het belangrijk om even goed naar uw dak te kijken. Welke richting staat het dak op? En heeft u obstakels op het dak, waardoor er schaduw op de zonnepanelen in Haaksbergen kan vallen? Schaduw op het dak vermindert de werking van de PV panelen.

Ook voor bedrijven is het interessant om over te gaan op het gebruik van zonne energie.
Met uw bedrijf hebben zonnepanelen in Haaksbergen namelijk enkele voordelen:

  • Zonne-energie valt onder Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
  • U kunt gebruik maken van de EIA en de investeringsaftrek
  • Binnen vijf jaar is het mogelijk om de installatie af te schrijven
  • Uw bedrijf krijgt een milieuvriendelijkere reputatie
  • U bespaart, zeker met een groot bedrijf, veel op de energierekening

Wilt u profiteren van deze voordelen van zonnepanelen in Haaksbergen? Bel ons dan! We nemen bij Solergy graag even de tijd om met u om tafel te gaan zitten en te bespreken of  zonnepanelen in Haaksbergen kunnen bieden wat u zoekt. Kijk hier alvast voor een kleine impressie!

CONTACT

Solergy
Virulyweg 27
7602 RG Almelo

MAIL info@solergy.nl

Nieuws