Solergy header

Zonnepanelen Hengelo

Wat is voor u precies de reden om te kiezen voor zonnepanelen in Hengelo? Bent u bijvoorbeeld erg begaan met het milieu of wilt u uw geld op een slimme manier investeren? Met Solergy kiest u voor de perfecte combinatie van milieubewust denken en veel winst maken!

Zonnepanelen Hengelo

We vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk winst behaalt met de zonnepanelen in Hengelo van Solergy. Daarvoor is een deskundige aanpak vereist: we brengen de zonnepanelen op een strategische plaats op uw dak aan, zodat de zon binnenkort niet alleen op uw dak, maar ook op uw bankrekening schijnt.

U kunt particulier kiezen voor een besparing op energiekosten dankzij zonne panelen, maar ook bedrijven kunnen wij van dienst zijn. Met uw bedrijf investeren in zonnepanelen in Hengelo en omgeving betekent dat u kiest voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. MVO geeft het imago van uw bedrijf een boost, terwijl u ook nog geld bespaart. Bedrijven die kiezen voor zonneenergie kunnen namelijk gebruik maken van de investeringsaftrek en de energie investeringsaftrek (EIA). Binnen vijf jaar kunt u het systeem van de zonnepanelen in Hengelo in zijn geheel afschrijven.

Solergy brengt niet alleen bij particulieren en bedrijven zonnepanelen  in Hengelo aan: we hebben in diverse landen Solar Projecten opgezet. Deze projecten zijn bijzonder winstgevend. U krijgt uw eigen Solar Plant, die we bij Solergy helemaal voor u opzetten.  
Bovendien kunt u voor deze projecten subsidie aanvragen (FIT), die berekend wordt naar aanleiding van het aantal KWh dat uw Solar Plant per uur opwekt.

U krijgt het rendement van uw eigen Solar Plant elke maand uitgekeerd. We bewaken zorgvuldig uw investment in het zonne-energie project. Binnen een mum van tijd heeft u de investering terugverdiend. In tijden van economische crisis kan de winst die u dankzij zonne energie behaalt enorm schelen.

Wilt u individueel of met uw bedrijf geld besparen met zonnepanelen in Hengelo van Solergy of bent u geïnteresseerd geraakt in onze Solar Plant projecten? Neem dan even contact met ons op: als ervaren experts in zonne-energie geven we u graag advies.

CONTACT

Solergy
Virulyweg 27
7602 RG Almelo

MAIL info@solergy.nl

Nieuws