Solergy header

Zonnepanelen Nijmegen

Op een zonnige dag kunt u lekker in de tuin zitten, u kunt gaan zwemmen of een drankje doen op het terras. Maar wist u dat u ondertussen ook geld kunt besparen? Want terwijl u lekker zit te relaxen, kunnen zonnepanelen op uw dak in Nijmegen u flink op de stroomkosten laten besparen.

Zonnepanelen Nijmegen

Met een dak dat naar het zuiden gericht is heeft u de ideale mogelijkheid om uw eigen energie op te wekken door middel van zonnepanelen in Nijmegen. Ook daken naar het oosten of het westen gericht leveren nog aardig wat op.

De zonnepanelen in Nijmegen zijn misschien een investering, kijk ook eens naar de vele voordelen die zonne-energie u kan bieden:

  • Geen last van de constant stijgende stroomprijzen van de energieleverancier
  • Wekt u meer stroom op dan u nodig heeft, dan kunt u die terugleveren aan de energiemaatschappij, waar u een  vergoeding voor ontvangt
  • Na enkele jaren heeft u de kosten van zonnepanelen terugverdiend
  • De zonnepanelen in Nijmegen zijn onderhoudsvrij
  • De waarde van uw woning stijgt duidelijk dankzij PV panelen

De opbrengst van zonnepanelen is, wanneer ze van kwaliteit zijn, zeer hoog en ze gaan lang mee. U kunt verwachten dat de zonnepanelen die wij in Nijmegen leveren minstens 25 jaar mee kunnen. De omvormers hebben een levensduur van ongeveer vijftien jaar. U kunt op de zonnepanelen subsidie aanvragen en bovendien geven veel fabrikanten een garantie van enkele jaren op de panelen.

De afgelopen jaren is het rendement van de zonnepanelen die in Nijmegen geleverd kunnen worden steeds hoger geworden. Een opbrengst van 85% is in Nederland zeer gebruikelijk van 90% is ook niet vreemd meer. De techniek van zonne energie blijft zich ontwikkelen: de aankoop van zonnepanelen in Nijmegen wordt elke keer weer een stukje interessanter.

Aan de hand van uw persoonlijke situatie kunnen we u nog veel meer uitleg geven over de voordelen van zonnepanelen in Nijmegen. Maak snel een afspraak met het ervaren team van Solergy voor een adviesgesprek, en ontdek of zonne-energie iets voor u is!

CONTACT

Solergy
Virulyweg 27
7602 RG Almelo

MAIL info@solergy.nl

Nieuws