Solergy header

Zonnepanelen Oldenzaal

Als u hart voor de natuur heeft en over wilt gaan op groene energie, dan heeft u heel wat mogelijkheden. Zonneboilers, zonnecollectoren en zonnepanelen: u heeft vast van alle drie de termen wel eens gehoord. Maar deze drie zijn niet hetzelfde. Elk van hen heeft als doel om alternatieve energie te leveren. Zonneboilers zijn gemaakt om warm water te leveren, zonnecollectoren zetten zonne-energie om in warmte en zonnepanelen zorgen voor elektriciteit.

Zonnepanelen Oldenzaal

Wist u dat u door het gebruik van zonnepanelen in Oldenzaal, geleverd door Solergy, aanzienlijk op uw stroomkosten kunt besparen? De kosten voor zonnepanelen dalen steeds sterker, terwijl de kosten van stroom via het elektriciteitsnet almaar stijgen. Binnen een paar jaar heeft u de investering van de zonnepanelen in Oldenzaal terugverdiend!

Voor advies op maat over zonnepanelen in Oldenzaal gaat u naar Solergy. Dankzij jaren van ervaring kunnen we u aan de hand van uw verbruik, uw wensen en uw dak u heel wat wijzer maken over de voordelen van zonne energie. We vertellen u in dit adviesgesprek ook meer over bijvoorbeeld de terugverdientijd van zonnepanelen. Omdat we alleen van de beste merken zonnepanelen en omvormers verkopen, weet u bovendien zeker dat u bij ons geen kat in de zak koopt.

En als u dan zeker bent dat u zonnepanelen in Oldenzaal via Solergy wilt kopen, dan is ook de installatie voor ons geen probleem. We helpen u graag met een vakkundige montage van uw PV panelen. Voor zowel als advies als voor montage heeft u vakmensen nodig: u kunt er van verzekerd zijn dat Solergy in beide gevallen de beste service biedt!

Vervanging van asbestdaken bij agrarische bedrijven is ook één van onze hoofdactiviteiten. Als u uw asbestdak nu laat vervangen door zonnepanelen in Oldenzaal, kunt u van de staat een flinke subsidie krijgen. Zo wordt het kopen van zonnepanelen extra betaalbaar, bovenop de scherpe prijs van zonnepanelen die Solergy al kan bieden.

Bent u zakelijk, particulier of met uw agrarische bedrijf benieuwd naar de mogelijkheden van zonnepanelen in Oldenzaal? Neem dan nu contact op met Solergy!

CONTACT

Solergy
Virulyweg 27
7602 RG Almelo

MAIL info@solergy.nl

Nieuws