Solergy header

Zonnepanelen Overijssel

U leest wel eens wat over groene energie en u vindt bijvoorbeeld zonne energie een nobel idee, maar de aanschaf van zonnepanelen in Overijssel is een dure aangelegenheid. Waarom zou u kiezen voor zonnepanelen in Overijssel?

Zonnepanelen Overijssel

Sinds de Industriële Revolutie volgen technologische ontwikkelingen elkaar steeds sneller op. De uitvinding van licht en elektriciteit hebben ertoe geleid dat we ons vervoeren in een auto, terwijl we de radio aan hebben staan en via een carkit bellen met het thuisfront. Eenmaal aangekomen op ons werk kruipen we achter de computer, die nodig is om onze werkzaamheden goed uit te voeren. Dit alles heeft echter een nadeel: we verbruiken meer energie dan ooit, zodanig dat ons klimaat verandert. De klimaatverandering is schadelijk voor onze gezondheid en brengt de aarde in gevaar. Hier moet wat aan gedaan worden, en de enige die dat kan doen, zijn wij zelf.

Zonnepanelen in Overijssel zijn een uitstekende manier om de aarde te helpen. De zonnepanelen zijn een alternatief voor de energiebronnen die opraken: de zon is namelijk een onuitputtelijke energiebron.

Dan komen wij terug op de kosten van zonnepanelen. Zonnepanelen in Overijssel hebben twee financiele voordelen:

  • U krijgt subsidie voor zonnepanelen
  •  De opbrengst van zonnepanelen is zodanig hoog dat u duidelijk bespaart op de stroomrekening: u verdient de investering dubbel en dwars terug!

Als particulier kunt u bij uw eigen gemeente informatie opvragen over de subsidie die u kunt krijgen voor zonnepanelen in Overijssel. Solergy biedt u bovendien de mogelijkheid om een lening af te sluiten tegen een rente van 5,5% met een looptijd van 15 jaar. Bovendien hebben de zonnepanelen in Overijssel van Solergy als voordeel dat u verzekerd bent van een vaste stroomprijs voor vijftien tot twintig jaar. U ontloopt op deze manier prijsstijgingen van energiemaatschappijen.

U helpt actief bij aan het tegengaan van de opwarming van de aarde als u bij Solergy kiest voor zonnepanelen in Overijssel. Daarnaast profiteert u van gunstige regelingen, die de aanschaf van zonnepanelen aantrekkelijker maken. Vraag nu een offerte aan!

CONTACT

Solergy
Virulyweg 27
7602 RG Almelo

MAIL info@solergy.nl

Nieuws