Solergy header

Zonnepanelen Twente

Bent u op zoek naar de specialist in zonnepanelen in de regio Twente? Dan moet u bij Solergy zijn. Ervoor zorgen dat u zoveel mogelijk winst kunt behalen dankzij zonnepanelen, en tegelijkertijd het milieu sparen door ons te specialiseren in duurzame energie is ons voornaamste doel. Dit kunnen we alleen bereiken met een team van vakmensen die u graag adviseren over de meest geschikte zonnepanelen.

Zonnepanelen Twente

Solergy levert alleen zonnepanelen in Twente van zeer gerenommeerde merken, bijvoorbeeld:

  • LG
  • SHARP
  • Sunpower
  • Yingli
  • Eging

We zullen hieronder onze verschillende merken zonnepanelen vergelijken. Noble Solar Industries, levert A-kwaliteit. De zonnepanelen worden meerdere malen gecontroleerd op hun werking. U kunt bij panelen van NSI profiteren van jarenlange product- en vermogensgarantie. U bent er bij deze panelen van verzekerd dat uw investering in zonne energie u geen windeieren zal leggen.

De oprichters van Sharp voelden vijftig jaar geleden al de noodzaak om de opwarming van de aarde te beperken door de ontwikkeling van zonnepanelen. Nog steeds werkt Sharp actief aan een schoner milieu door zonnepanelen van de hoogste kwaliteit te ontwikkelen. Immers, hoe beter de zonnepanelen, hoe hoger het rendement van de zonnepanelen en hoe meer we het milieu kunnen helpen.

Van de zonnepanelen die wij in Twente aanbieden, hebben de panelen van Sunpower het hoogste rendement, waardoor uw terugverdientijd korter is. Deze zonnepanelen hebben ook zonnecellen aan de achterzijde waardoor een baanbrekend resultaat kan worden behaald.

Behalve zonnepanelen in Twente levert Solergy ook omvormers. Deze zetten de stroom die opgewekt wordt door de zonnepanelen om in wisselstroom. U kunt voor een omvormer voor zonnepanelen bij ons kiezen voor de merken SMA en Delta. Wereldwijd wordt voor 25% van de systemen voor zonne-energie een omvormer van SMA gebruikt. Delta geeft op de omvormers tien jaar productgarantie en heeft een maximale efficiency van bijna 98 procent. Ook van de omvormers van Solergy kunt u dus optimale prestatie verwachten!

Wilt u meer weten over de mogelijkheid van onze merken zonnepanelen in Twente? Stel uw vragen via onze website! Ook kunt u ons bellen op het nummer 0546-454938. We horen graag van u!

CONTACT

Solergy
Virulyweg 27
7602 RG Almelo

MAIL info@solergy.nl

Nieuws