Solergy header

Zonnepanelen Vergelijken

Wilt u zonnepanelen vergelijken? Wij helpen u hierbij! Zonnepanelen vergelijken kunt u onder andere doen op:

  • Kwaliteit
  • Opbrengst
  • Prijs en prestatie
  • Garantie
  • Vermogen
  • Rendement

Zonnepanelen vergelijken op kwaliteit

De kwaliteit van zonnepanelen wordt bepaald door de zonnecellen. Er zijn twee soorten zonnecellen in zonnepanelen: monokristallijne en polykristallijne zonnepanelen. Die eerste soort bestaat uit één kristal en de tweede soort bestaat uit meerdere grove kristallen.

Zonnepanelen vergelijken op opbrengst

De opbrengst van zonnepanelen met monokristallijne zonnecellen is het hoogst. Dat scheelt gemiddeld enkele procenten met polykristallijne zonnepanelen. Aangezien monokristallijne zonnepanelen een hoger rendement hebben, hoeft u er minder m2 van te installeren.

Zonnecellen vergelijken op prijs en prestatie

Het is interessant om zonnecellen te vergelijken op prijs en prestatie. Dit betekent de verhouding tussen de zonnepanelen prijs en de opbrengst van elektriciteit. De score op gebied van prijs en presentatie is goed bij monokristallijne zonnepanelen. Deze zijn gemiddeld wel duurder dan polykristallijne zonnepanelen, maar ze hebben een hoger rendement omdat je er minder m2 van hoeft te installeren. Daarom is deze verhouding zo goed. Er is echter meer dan de prijs van zonnepanelen alleen. U dient ook te letten op de installatiekosten van de zonnepanelen en de omvormer en montagesets.

De garantie van Solergy

Wij werken met de Sun-Secure garantie. Dit houdt in dat wij voor u op basis van uw woning en woonplaats berekenen hoeveel het systeem gaat opwekken. Halen de zonnepanelen deze verwachte opbrengst niet? Dan kunt u contact met ons opnemen, waarna wij de zonnepanelen inspecteren en het berekenen aan de hand van de instraling van de zon. Mocht de zonintensiteit niet erg verschillen van het gemiddelde in Nederland, dan ontvangt u van ons een vergoeding ter waarde van de gemiste opbrengsten.

Zonnepanelen vergelijken op rendement

Het rendement van zonnepanelen vergelijken is belangrijk als u minder ruimte op het dak heeft. Hoe hoger het rendement van de zonnepanelen, hoe minder zonnepanelen u nodig heeft. Ook kan de investering lager uitvallen. Dit verschilt uiteraard per situatie. Het hoogst scorende zonnepaneel van dit moment haalt een rendement van ongeveer 20%.

Is het zonnepanelen vergelijken u gelukt en bent u eruit? U kunt altijd eens contact met ons op nemen om de diverse mogelijkheden te bespreken.

 http://www.solergy.nl/contact/

 

CONTACT

Solergy
Virulyweg 27
7602 RG Almelo

MAIL info@solergy.nl

Nieuws