+31 (0)546 625660 info@solergy.nl

Hoe kunnen bedrijven profiteren van batterij opslag

  • Duurzaamheid bevorderen
  • Kosten verlagen
  • Verbeterde operationele efficiëntie

Batterijopslag is een innovatieve oplossing die bedrijven in staat stelt om hun energiebeheer te optimaliseren en tegelijkertijd duurzaamheid te bevorderen. Door gebruik te maken van batterijopslagtechnologie kunnen bedrijven verschillende voordelen realiseren die zowel hun bottom line als het milieu ten goede komen.

Duurzaamheid bevorderen:

Batterijopslag stelt bedrijven in staat om hun ecologische voetafdruk te verkleinen door het gebruik van hernieuwbare energiebronnen te maximaliseren. Door overtollige energie op te slaan die is opgewekt uit zonne- of windenergie, kunnen bedrijven deze later gebruiken wanneer de vraag hoog is, waardoor de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen wordt verminderd en de uitstoot van broeikasgassen wordt beperkt.

Kosten verlagen:

Naast het bevorderen van duurzaamheid, kan batterijopslag ook aanzienlijke kostenbesparingen opleveren voor bedrijven. Door energie op te slaan tijdens periodes van lage vraag en deze te gebruiken wanneer de tarieven hoger zijn, kunnen bedrijven profiteren van gunstige energietarieven en hun energierekening verlagen.

Verbeterde operationele efficiëntie:

Door te investeren in batterijopslag kunnen bedrijven hun operationele efficiëntie verbeteren. De flexibiliteit die batterijen bieden in het beheer van energie kan helpen om pieken in energieverbruik op te vangen en de stabiliteit van het elektriciteitsnet te waarborgen. Dit resulteert in een soepelere bedrijfsvoering en minder kans op ongeplande uitvaltijd, wat de algehele productiviteit en winstgevendheid van het bedrijf ten goede komt.

Lees meer over:

Vrijblijvend informatie opvragen:

Voor een op maat advies over de voordelen en toepassingen van zakelijke batterijen, neem contact op met Solergy. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij effectief energiebeheer.

Categorieën

Klant worden bij:

 

Houd jij je als solarspecialist dagelijks met de verkoop van zonne-energie systemen bezig? Solergy werkt graag nauw met jou samen. Laat je gegevens achter en wie weet veroveren wij binnenkort samen de solarmarkt.

Contactformulier

Solergy

BTW nr NL002120193B79
IBAN nr NL63 ABNA 0405 9574 24
KVK nr 58788379

Adres

Garstelanden 8
7676 TC

Westerhaar-Vriezenveensewijk