+31 (0)546 625660 info@solergy.nl

JW-HD108N

JOLYWOOD BIFACIAL 415 WP – GLAS GLAS – FULL BLACK

  • 25 Productgarantie
  • 30 jaar levensduur van het product
  • Nog 87,4% opbrengst na 30 jaar!
  • 2x zo sterk met dubbel glas
  • Bestendig tegen extreem weer
  • BIFACIAL N-TYPE zonnecellen

Meer zekerheid, Meer veiligheid, Meer garantie & SCHERP GEPRIJSD

DOWNLOAD – Datasheet

DOWNLOAD – Installatie Handleiding

JW-HD108N

is een product van Jolywood

Jolywood is werelds grootste producent van N-type bifaciale zonnecellen en modules. De fabriek heeft een productiecapaciteit van 6,6 GW. Ter vergelijking: Nederland heeft in totaal 3,9MW zonnepanelen geïnstalleerd in heel 2022. Daarnaast is Jolywood ook werelds grootste backsheet-fabrikant met een marktaandeel van 30%.

JW-HD108N

Geschikt voor residentiele en commerciële klanten

De prachtige zwarte uitstraling van onze modules maakt ze bijzonder geschikt voor residentiële klanten. Onze panelen hebben een prachtige, egale zwarte matte afwerking, waardoor ze een premium uitstraling geven aan elk dak waarop ze worden geplaatst.

De N-Type Bifacial cellen produceren energie aan beide zijden, waardoor onze modules uitstekend geschikt zijn voor commerciële projecten zoals carports, serres en andere overkappingen. Dankzij deze functie kunnen onze panelen optimaal gebruik maken van het beschikbare licht, wat resulteert in een nog efficiëntere energieopwekking.

25 Jaar Productgarantie en 30 jaar levensduur:
Jolywood biedt een productgarantie van 25 jaar en een minimale levensduur van 30 jaar voor haar Glas Glas zonnepanelen. Deze indrukwekkende garantie is mogelijk omdat de cellen uitstekend beschermd worden tussen twee lagen glas. De cellen worden als het ware vacuüm verpakt, waardoor lucht en vocht geen kans krijgen. Hierdoor is de levensduur van de modules minimaal 30 jaar, en waarschijnlijk nog veel langer.

10-30% meer opbrengst met Glas Glas in 30 jaar tijd:
Wat de Glas Glas modules zo bijzonder maakt, is dat de jaarlijkse degradatie twee keer minder is dan bij veel andere merken. Terwijl bij veel glas-folie merken de productie jaarlijks met 0,8% tot 1% afneemt, is dit bij de Glas Glas panelen van Jolywood slechts 0,4% per jaar.

PRODUCT USP – FAQ

Hoe komt het dat de Glas Glas modules 2x zo sterk zijn?

Bij glas-folie zonnepanelen kunnen vocht, zuurstof en schadelijke substanties, zoals ammoniak en schadelijke gassen, langzaam in het zonnepaneel doordringen en vermogensverlies veroorzaken. Dit is echter niet mogelijk bij Glas Glas zonnepanelen, omdat de cel perfect wordt beschermd door twee glasplaten aan weerszijden. Bovendien zijn glas-folie zonnecellen kwetsbaarder en kunnen ze scheuren onder trekspanning. Herhaalde blootstelling aan trekspanning kan leiden tot hotspots die het vermogen van het hele zonnepaneel negatief beïnvloeden.

N-Type cellen wat houdt dit in?

Het voornaamste voordeel van N-type panelen is hun lagere gevoeligheid voor LID, ook wel bekend als “Light Induced Degradation”. Dit betekent dat het rendement van zonnepanelen onder invloed van licht langzaam afneemt over de jaren. De nieuwste N-Type technologie heeft hier veel minder last van dan oudere panelen.

Bifacial cellen wat houdt dit in?

Bifacial betekent tweezijdig. Bifacial zonnepanelen zijn dan ook zonnepanelen die aan beide zijden energie kunnen produceren. Ze zijn voorzien van tweezijdige modules die zonne-energie aan zowel de voor- als achterkant van het zonnepaneel kunnen opwekken. Dit is anders dan bij traditionele zonnepanelen, waarbij alleen aan de voorkant energie wordt opgewekt.

Waarom zijn Glas-Glas panelen beter bestand tegen extreem weer?

Glas-Glas panelen bestaan uit twee identieke lagen glas, waardoor ze op dezelfde manier uitzetten en krimpen. Dit is van groot belang bij harde windstoten of sterke temperatuurverschillen, waarbij de panelen licht kunnen buigen. Als de panelen buigen, rekt de onderste laag meer uit dan de bovenste laag. Als een van de lagen zwakker is, zoals folie in vergelijking met glas, vangt de zwakkere laag alle krachten op en kan na verloop van tijd scheuren. Maar omdat Glas-Glas panelen uit twee identieke lagen bestaan, zetten ze gelijkmatig uit en krimpen ze samen. De cellen zijn hermetisch afgesloten in een vacuüm tussen de twee lagen en blijven onaangetast door deze beweging.

Adres

Garstelanden 8
7676 TC

Westerhaar-Vriezenveensewijk

+31 (0)546 625660
info@solergy.nl

Heb je vragen over onze montagesystemen? Wil je een berekening laten uitvoeren? Of heb je een andere vraag? We helpen je graag.

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Of bel ons op +31 (0)546 625660 en mailen mag ook via info@solergy.nl.

Klant worden bij Solergy?

Houd jij je als solarspecialist dagelijks met de verkoop van zonne-energie systemen bezig? Solergy werkt graag nauw met jou samen. Laat je gegevens achter en wie weet veroveren wij binnenkort samen de solarmarkt.

Contactformulier

Solergy

BTW nr NL002120193B79
IBAN nr NL63 ABNA 0405 9574 24
KVK nr 58788379

Adres

Garstelanden 8
7676 TC

Westerhaar-Vriezenveensewijk