+31 (0)546 625660 info@solergy.nl
Zonnepanelen leverancier

over ons  

Solergy totaalleverancier

Solergy uw partner in Zonne-energie

Solergy is in 2011 opgericht als een leverancier van zonne-energie installaties waarbij geen verschil werd gemaakt tussen de particuliere en zakelijke klant.

Van de particuliere klant hebben we in 2014 afscheid genomen en richten ons sindsdien enkel op de zakelijke markt. Samen met onze opdrachtgevers zoals bouwbedrijven, agrarische en zakelijke klanten, overheden, wederverkopers en ontwikkelaars, kijken we in een vroeg stadium naar de meest praktische oplossingen met als doel het hoogst haalbare rendement.

Haal meer uit je installatie en neem nu contact met ons op.

Tot 25% meer zonnestroom

De micro-omvormers va Envertech zorgen ervoor dat uw zonnepanelen systeem tot 25% meer zonnestroom opwekken. Dit is voornamelijk van toepassing als er sprake is van schaduw. Maar ook als het dak van uw woning naar het westen of oosten gericht is. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om bij optimale omstandigheden voor Envertech te kiezen. Uw voordeel zal in dit geval voornamelijk liggen in de lange garanties en het tegengaan van mismatches in zonnepanelen. Omdat geen enkel zonnepaneel gelijk is aan de ander, zorgen de micro-omvormers ervoor dat het systeem optimaal werkt indien er sprake is van verschil in vermogen tussen zonnepanelen in een string.

Ten slotte is een installatie met micro-omvormers altijd veiliger dan met traditionele omvormers. Dit heeft te maken met het feit de micro-omvormers het gelijkstroom direct omzetten naar wisselstroom, waardoor er op het dak geen hoge gelijkspanning loopt.

Al met al is Envertech een absolute aanrader.

Visie

Wij vinden het belangrijk om een schoon en leefbaar wereld achter te laten voor onze kinderen. De wereld veranderd en dat geldt ook voor het klimaat. Steeds sneller smeltende ijskappen vragen om onze aandacht. Wij geloven in de kracht van de mens. Vooral als die samen gaat met een idee.

Solergy gelooft dat mens en natuur met elkaar een kunnen zijn. In cohesie met je omgeving leven is geen plicht, het is onze recht. Daarom zetten wij ons via alle wegen in om dat te bewerkstellingen. Solergy is lid van MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen). Dat brengt verantwoordelijkheid met zich mee. Alle producten die worden gekocht moeten aan minimum eisen voldoen. Gedragsregels die we nauw volgen.

Solergy zet zich in voor

$

Houdbaarheid van een aangenaam klimaat

$

Verminderen van het gebruik van fossiele brandstoffen

$

Veilige opwekking van hernieuwbare energie

$

Energieneutrale woningen

$

Decentrale energieopwekking

 Wij gaan ervoor. Doet u met ons mee?

Missie

Snelle levering

Beste prijs-kwaliteitverhouding

N

De garanties

Service

Power your future

N

De Mens staat bij ons altijd op de voorgrond. Bedrijfsmatig strijden voor de rechten van de mens.

N

Milieu: Behoud van groen in de wereld is equivalent aan onze werkwijze en gedachte.

N

Integriteit: Een plicht en recht van ieder die bij Solergy werkt.

N

Veiligheid:Veilig werken op de werkvloer en tijdens uitvoerende taken is een vereiste en richtlijn.

Ontwikkelen en uitwerken van zonne-energie systemen voor wereldwijde toepassing. Leidend zijn in de implementatie ervan door onderzoek  te combineren met onze werkwijze. Daarbij  is innovatie van onmiskenbare waarde.

Solergy

BTW nr NL002120193B79
IBAN nr NL63 ABNA 0405 9574 24
KVK nr 58788379

Adres

Garstelanden 8
7676 TC

Westerhaar-Vriezenveensewijk