+31 (0)546 625660 info@solergy.nl

PRISM

Prism is een universele oplaadstation voor elektrische en hybride auto’s 

  • Werkt met alle elektrische auto’s, zelfs plug-ins
  • Gebruikt slim uw overtollige energie van uw zonnepanelen
  • Prism is compatibel met alle meterkasten
  • Altijd bereikbaar vanaf uw smartphone of computer
  • Prism versterkt uw wifi signaal in uw garage
  • Prism werkt uitstekend met o.a. Tesla Powerwall

EENVOUDIG, VEILIG, UNIVERSEEL en PROUDLY MADE IN ITALIE

DOWNLOAD – Prism Solar Technical Sheet

DOWNLOAD – Prism Solar Flyer

DOWNLOAD – Prism Solar Installatie Handleiding

DOWNLOAD – Boorsjabloon_voor_montage

PRISM is een product van

Silla Industries

Silla Industries ontwikkelt innovatieve producten voor de e-mobiliteitssector en voor energiebeheer, zowel voor de consumentenmarkt als voor grote Italiaanse en internationale groepen. De producten worden ontworpen en geassembleerd in Italië. 

Het bedrijf kenmerkt zich niet alleen door de innovatieve kwaliteitsproducten maar ook met een uitstekende service naar hun partners toe. 

PRISM voor thuis en voor commercieel gebruik

Prism is geschikt voor zowel thuisgebruik als voor een wagenpark vol met auto. De software maakt het mogelijk om de PRISM met elkaar te verbinden tot een cluster zonder additionele hardware.

Het voordeel van de cluster is dat de energie naar de laadpalen slim aangestuurd kan worden. Ieder laadpaal heeft een maximale vermogen van 22KW, maar niet iedere auto heeft 22KW nodig. Het slim aansturen van de energie maakt het mogelijk meerdere laadpalen tegelijk te laten werken zonder dat de hoofdaansluiting overbelast wordt.

Het werkt met alle elektrische auto's, ook de plug-ins.

Prisma is universeel, het is compatibel met alle Type 2-connector auto’s, wat de standaard in Europa is. Je kunt er zowel volledig elektrisch – BEV (Battery Electric Vehicle) als … plug-in hybride – PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicle) mee opladen.

PRISM USP

Laadt uw auto op met overtollige stroom van uw zonnepanelen

PRISM leest uw elektriciteitsproductie en thuisverbruik af. Wanneer uw fotovoltaïsch systeem te veel produceert, wordt het overtollige energie ingezet om uw auto op te laden. Dit is veel efficiënter, dan de overtollige stroom aan het net terug te verkopen. Slim, toch?

Slim programmeerbaar voor klanten zonder zonnepanelen

Met Prism kunt u het laadmoment naar wens programmeren, zodat uw auto pas opgeladen wordt zodra uw dal tarief ingaat. U kan uw auto gerust op ieder moment aansluiten op de Prism, maar het laden gaat enkel volgens het programma van uw PRISM.

Altijd bereikbaar vanaf uw smartphone of computer

Alle informatie is beschikbaar op de Prism-app en op het web. Zo kunt u via uw telefoon of uw computer uw informatie inzien en aansturen. Voorwaarde is wel dat uw auto aangesloten is op de PRISM.

Prism versterkt het wifi signaal in uw garage

Als je een ethernetkabel van je thuisrouter naar Prism brengt, verandert Prism in een Hot Spot zodat je zelfs in de garage een wifi-verbinding hebt. Handig voor firmware-updates van je elektrische auto of om een IP-videobewakingscamera te installeren. Cool toch?

Prism werkt uitstekend met Tesla producten

De Prism werkt heel goed samen met tesla producten zoals de Power Wall. Zo kan de Prism energie uit de batterij halen of uit de directe productie, afhankelijk van waar de behoefte het meest naar is.

Prism is 100% veilig en is compatibel met alle meterkasten

PRISM is beschermd tegen regen en spatwater (IP65), maar heeft ook CE-certificering volgens de normen IEC61851-1 en IEC61851-22. De PRISM is voorzien van een aardlekautomaat, en zo beschermd deze niet alleen tegen lekstroom, maar ook tegen stroomstoring of overbelasting.

PRISM regelt automatisch de lading naar uw auto, en is beveiligd zodat het maximaal beschikbare vermogen nooit overschreden wordt. Hierdoor is er geen kans dat een hoofdschakelaar uitvalt door het laden van de auto. Want zodra er toch te veel vermogen over de kabel zou gaan valt namelijk de zekering uit en niet uw hoofdschakelaar.

Prism is ook een universele lader die tot 7,4 kW (1-fase) of tot
22 kW (3-fase) kan leveren. Mocht u nu een 1 fase aansluiting hebben en in de toekomst overstappen naar een 3 fase aansluiting, dan zal Prism zich automatisch aanpassen aan de beschikbare energie. Een toekomstgerichte investering dus.

Contactformulier

Solergy

BTW nr NL002120193B79
IBAN nr NL63 ABNA 0405 9574 24
KVK nr 58788379

Adres

Garstelanden 8
7676 TC

Westerhaar-Vriezenveensewijk